EEN FOTO DIE BEWEEGT:

7 opmerkingen:

Springuur zei

Tof dat je deze reactie leest. En het is fantastisch dat jullie zo veel reageren. Maar nu je hier toch bent: let in jullie teksten alstublieft op HOOFDLETTERS! Ook in jullie reacties zie ik veel sms-taal. Verbeter je artikels als je fouten ziet. Ga naar: 'Berichten bewerken'. En schrijf Nederlands voortaan altijd met een hoofdletter. En Leuven. En je naam. En het eerste woord van een zin...

daphneplace zei

Super leuk gedaan! Je kan echt van de hele dag het verschil zien!

my place zei

Ik vind het een kei leuke foto. Hoe is dat gemaakt geweest of welke programma? want het is wel nice. Zoals Daphne zegt, je ziet echt het verschil van de tijden van de dag. Ik ben benieuwd als je dat ook op andere onderwerpen kan toepassen zoals bv: groei van iets.

my place zei

mitch I

WesleY zei

Inderdaad een toffe applicatie. Mijn gok is dat het met de mouseOver functie van Javascript is gedaan. Dus eigenlijk vrij basis web ontwikkeling. En de groei van iets is op die manier zeker ook mogelijk.

Charlotte D. zei

Echt mooi gedaan die foto! Moest ik geen topsport gedaan hebben ging ik heel waarschijnlijk ook fotografie gedaan hebben. Eén simpele foto kan heel veel zeggen vind ik.

Anoniem zei

Super gedaan! Dit wil ik zeker ook weleens proberen.