WILDCARD: MYANMAR

    

44 opmerkingen:

Godless zei

Ik ga niet kijken naar wildcard Myanmar omdat ik al goed genoeg weet hoeveel ellende er is in de wereld.Ik kijk liever naar iets minder deprimerend.

sebastian V.d.B. zei

Ik ga niet naar de serie kijken omdat ik dan training heb en het interesseert me ook echt niet.

Jelle B. 6 info A zei

Ik ga niet kijken wegens gebrek aan tijd en interesse misschien als ik toch tijd heb dat ik er naar zou kijken maar die kans is klein.

Senne zei

Ik Ga niet kijken naar dit programma omdat ik die dag al andere dingen te doen heb waardoor ik niet thuis ben. Ik zou er wel meer over willen weten omdat het zo een mooi land is, deze informatie zal ik waarschijnlijk op internet opzoeken.

Bas V.D. 6TStria zei

Ik zal deze reeks niet volgen want het interview in het programma 'De laatste show' heeft mij niet kunnen overtuigen. Het thema zelf spreekt me ook niet echt aan.

Charlotte D. zei

Ik denk wel dat ik eens naar het programma ga kijken. Ben eens benieuwd hoe het daar allemaal aan toe gaat aangezien het toch een heel andere cultuur is dan bij ons. Ik vraag me af hoe mensen omgaan met zo een dictatuur. Maar ik denk niet dat ik vele verschillende afleveringen ga kijken, want al die ellende is veel te saai. Er zijn veel leukere programma's om te kijken

niels ost zei

Het lijkt me wel een mooie documentaire omdat Myanmar volledig is afgesloten van de buitenwereld. Op deze manier kan je wel wat meer te weten komen.

Verder is het ook wel fijn om te zien hoe de studenten de theorie overbrengen in de praktijk.

samir bouzanih 6handel zei

ik ben wel benieuwd om te kijken naar de serie nu omdat we er dan in de klas over kunnen na praten en ook omdat ik graag kijk naar wat er in de wereld gebeurd en zeker nu dat we al een stukje in de klas hebben gezien.

dimitri 6handel zei

Ik ga mijn best doen om te kijken naar dit programma want het kan wel interessant zijn.Ik ben wel benieuwd naar hoe het programma gaat zijn en hoe die mensen daar leven.

Yassine zei

Ik vond het interessant om naar te kijken, ik zou graag nog eens zo'n aflevering willen zien vanwege interesse. Ik kom dan ook vanalles te weten, krijg informatie waar ik niet eens over beschikte. Ik wist niet eens dat Myanmar bestond dus bij deze vond ik het wel de moeite waard. Het boek lezen lijkt me minder interessant omdat het 260 p. bevat en ik ben niet echt een boekenlezer. Ik heb liever documentenreeksen met beelden en meningen tergelijk van de auteurs.

Charles D 6TStria zei

Ik ga naar dit programma kijken om dat dit onderwerp mij wel aanspreekt, zo kom je wat meer te weten hoe het daar in Myanmar aan toe gaat. Dit alles wordt ook aantrekkelijk omdat in de Laatste de Show heel wat leuke discussies gevoerd worden en gevragen gesteld worden over dit onderwerp.

Shivan zei

Ik ga niet kijken naar het programma omdat het fragment dat we in de klas hebben bekeken geen interresse heeft opgewekt. Ik zou dan liever naar iets anders kijken dat mij wel zou entertaine. Het is wel een zeer informerende show.

shivan kaled

Kevin V. 6 handel zei

Ja, ik zou kijken naar dit programma omdat ik wel interesse heb voor hoe de mensen daar moeten leven en hoe de politiek daar in elkaar zit.

Anoniem zei

Ik denk wel dat het een mooie documentaire maar ik kijk gewoon niet naar zo'n documentaires door het gebrek aan interesse hiervoor.

Pieter G zei

Ik ga naar deze documentaire kijken. In ons land kunnen we goed leven en hebben we rechten. Door naar zo'n documentaire te kijken besef je hoeveel 'geluk' we hebben om in een ontwikkeld land te leven. Ik vind het ook een goed idee om jonge mensen daar een stage te laten doen, omdat ze daar hoogstwaarschijnlijk veel meer bijleren.

Marieke C. 6stw zei

Ik zou dit een interessant programma vinden maar zou er waarschijnlijk liever niet naar kijken omdat deze wereld al genoeg problemen heeft waar één persoon, zoals mij, niets aan kan veranderen. Langs de andere kant vindt ik het mooi dat ze eens iets aan het licht brengen waar niet al te veel van bekend is.

Céline L zei

Ik ga mijn best doen er naar te kijken. Ik vind het een zeer intressant onderwerp. Ook wil ik wel weten hoe het leven in een afgesloten land er aan toe gaat. Langs de andere kant zal ik misschien wel geshokeerd zijn door al de ellende en armoede. Omdat ik dit niet gewoon ben.

Anoniem zei

Ik ga naar deze documpentaire kijken. Het fragment dat we hebben bekeken in de klas sprak me wel aan. En ook zou ik eens willen weten hoe her er aan toe gaat in dat arme land. Hopelijk wordt het mooi.

Jonathan W.
6lov

Dennis Careme zei

Ik denk dat ik naar deze serie ga kijken, omdat ik wat meer te weten wil komen over de manier waarop deze mensen onder druk staan van hun regering. Vooral het fragment tijdens de les heeft me overtuigd om te kijken, omdat er op een bepaald moment gezegd werd dat de mensen er ondanks hun armoede toch altijd met een lach naar je toekomen, en ze hun ellende zo min mogelijk laten blijken of willen delen. Ik ben benieuwd ...

waterbuffel zei

Ik ga probere naar de serie te kijken omdat ik mij wel intresseer in vreemde landen en wat er daar gebeurd. Later zou ik ook naar zo'n landen willen gaan. Maar dan wel niet als verpleger ofzo want dat kan ik niet !Kzou die mense me een hazenlip niet kunnen helpen. Maar we zullen zien of die serie hier wel goed is anders blijf ik niet kijken.

dylan_yba zei

Het ziet er me wel intresant uit want het is zeer uitzonderlijk dat men in dit land kan filmen .

Ik vind dat iedereen hierzou moeten naar kijken hetlaat zien hoe goed wij het hebben tegen over hun en het is ook nog eens mooie natuur .

Dus ik zal zeker kijken !!!

Alexandra zei

Het interview in 'De laatste show' heeft me kunnen overtuigen om naar het programma te kijken. Dit zal ik dan ook proberen te doen. Het programma bevat denk ik wel een beetje humor, maar ook de realiteit die wij in ons land niet kennen. De personen die hierin hebben meegedaan bewonder ik nu al. Persoonlijk zou ik het niet aankunnen om niet over de politiek te praten.
Alexandra 6stw

Dylan Everaerts zei

Ik denk wel dat ik deze reeks ga volgen want het is wel interessant om te weten in welke omstandigheden die mensen leven. Iedereen weet al wel dat er armoede en ellende in de wereld is maar dit is goed om de mensen te doen nadenken of we niet iets kunnen doen. Dit is een goed initiatief om zo een documentaire te maken! Ik ga mijn best doen!

Shiara R. zei

Ik ga proberen naar het programma te kijken, omdat de beelden van het land me wel aanspraken. Ik had er wel al eens van gehoord maar wist eigenlijk niet waar het lag. Ik zou het intersessant vinden om te weten hoe alle armoede daar gekomen is en hoe de mensen door dit er toch kunnen blijven wonen.

Jutta L. zei

Ik had deze aflevering van ‘De Laatste Show’ al eens gezien. Het programma interesseerde me toen al. Ik vind het heel boeiend om te zien hoe mensen in zo’n land moeten leven.
Je kan onmogelijk je ogen sluiten voor al de ellende in de wereld. Dus kan je het maar beter onder ogen zien, wat niet wil zeggen dat je het zo moet laten.

Jeroen J. zei

Ik ga niet naar deze reeks kijken omdat ik vind dat het te weinig potentieel zal hebben om mij te kunnen boeien.

Anoniem zei

Ik vond het een interessante aflevering en aangenaam om naar te kijken. Het is zeer informatief en je ziet hoe het er aan toe gaat in een ander land zoals Myanmar, waar de bevolking van het land afgesloten wordt van de buitenwereld. Je kunt uit deze reeks zeker en vast veel uit leren en ikzelf zal er zeker eens naar kijken. Caroline T. 6STW

Lauren Enghien zei

Ik denk dat ik wel eens naar de reeks ga kijken omdat het op interview een mooi land was. Ik denk zelfs dat het om op reis te gaan een leuk land is vanwege de totaal andere cultuur. Ik denk dat het programma zelf een vrij realistische weergave van het land gaat geven. Je gaat een beeld kunnen vormen van zo'n regime, toch iets dat wij helemaal niet kennen.

Hanne Mestdagh zei

Het fragment van het programma uit 'De laatste show' sprak mij aan en heeft mij toch nieuwsgierig gemaakt. Volgens mij is het een mooie reeks waar je veel te weten zult komen over een land waar wij eigenlijk niet over weten. Ik verwacht dat het er heel anders aan toegaat, andere cultuur, levenstijl, normen en waarden,... En het is plezant om te weten hoe de studenten geneeskunde de bevolking daar wat gaan helpen.

Simen V. 6lob zei

Ik ga wel eens kijken naar deze reeks over Myanmar. Ik wil wel te weten komen hoe de leerlingen geneeskunde daar de mensen helpen,hoe het land eruit ziet en hoe het leven daar is doordat communistisch regime.

Thomas De Jonge zei

Ik zal helaas niet kunnen kijken aangezien ik er geen tijd voor heb, indien ik toch eens de kans krijg zal ik het wel eens proberen te bekijken.

Lode M zei

ik denk wel te kijken als ik het niet vergeet want ik ben nogal vergeetachtig, maar het lijkt me wel interessant want ik ben vrij nieuwsgierig en weet niet veel over Myanmar.

mathias F zei

Ik zal vanavond zeker eens een kijkje nemen op canvas om te kijken hoe het er daar aan toe gaat.De manier waarop het programma werd voorgesteld in de laatste show sprak me wel aan.

Wouter K 6LOB zei

Ik kijk regelmatig documentaires en ik zal waarschijnlijk ook deze documentaire volgen omdat het fragment dat we in de klas hadden gezien mij wel aansprak.

Anderzijds zal ik het boek niet lezen omdat ik graag beelden zie en ik van het mooie landschap wil genieten.

Katrijn V.K uit 6STW zei

Ik ga niet kijken naar wildcard Myanmar want ik heb geen tijd. Dat is wel geen goede reden maar, ik ga het zeker opnemen om het op een ander keer te bekijken want, ik vind dat wel interessant (als het maar niet te deprimerend is)

Niels zei

ik heb er niets van gehoord op school maar heb via televisie er wel iets van gezien. Het lijkt me wel interessant en ik ga denk ik wel kijken.

Katrien M. zei

Ik zou er wel graag naar kijken omdat het wel erg interessant leek om te zien hoe die mensen daar leven. Spijtig genoeg zal ik het vanavond niet kunnen zien maar er komen nog afleveringen en die van volgende week zal ik zeker niet missen!

Ruben Vl 6ee zei

Ik ga niet kijken naar wildcard myanmar omdat ik geen tijd heb. Als ik tijd gehad zou hebben, had ik waarschijnlijk ook niet gekeken. Dit soort programma's interreseert me niet.

Seppe D. uit 6 STW zei

Ik denk dat ik wel naar de reeks zal kijken.Want het werd op canvas zeer goed voorgesteld.Het kan heel interessant zijn.Zo kan je de cultuur van dat land leren kennen.Maar zien hoe de mensen daar in armoede leven kan ook wel een schok geven.Wij zijn dat hier namelijk niet gewoon.

Springuur zei

DEZE REACTIES WERDEN AFGESLOTEN.

Dorien 6Loa zei

Een beetje te laat :), maar ik wil toch even melden dat ik naar de documentaire aan het kijken ben.

Anoniem zei

Ries DP 6 STW

Ik wou eerst naar het program kijken om dan te zien of ik het ga blijven volgens ik denk dat ik dit niet ga doen had er meer van verwacht. Ik vind het een erg onderwerp en moet al deze elende niet zien ik weet dat ze er is

wannes 6TOPv zei

Ik denk wel dat dit programma interessant is maar spijtig genoeg kan ik het niet volgen door mijn trainingen. Het fragment dat we in de klas hebben gezien sprak me wel aan. Het is mooi om te zien dat die mensen ondanks hun ellende toch met een lach naar je toe komen.

Glenn Vl. van 6top Bas zei

Ik ben zeer onder de indruk van dit programma, maar heellaas kan ik dat nooit bekijken, omdat ik dan meestal op de trein zit van de school naar de training. Toch, als het op dvd komt zal ik deze lenen in een videotheek en bekijk ik die op mijn mini dvd speler. Het heeft mijn interesse gekregen door u mijnheer, omdat u dit liet tonen in de klas. Ik vond het soms lachwekkend hoe deze mensen dachten enz. Het filmpje gaf mij ook zo de indruk dat die mensen precies opgesloten waren in hun eigen land en daar had ik toch wel veel medelijden mee. Omwille van de militaire dictatuur hadden de reporters van het televisie programma niet veel bewegingsvrijheid.